Contour Gallery

Design, Furniture-late

description

Dichroïsche Glassculpturen: Een Fascinerende Samensmelting van Kunst en Wetenschap

Dichroïsche glassculpturen en -objecten zijn meer dan kunstwerken; ze zijn een spectaculaire combinatie van esthetiek en innovatie. Elk stuk vangt het licht op een unieke manier, waarbij kleuren veranderen en schijnbaar tot leven komen afhankelijk van de invalshoek. Dit bijzondere materiaal, oorspronkelijk ontwikkeld voor ruimtevaarttechnologie, heeft zijn weg gevonden naar de wereld van kunst en creëert een betoverende visuele ervaring.

De magie van dichroïsch glas ligt in zijn vermogen om meerdere kleuren tegelijk te reflecteren, wat resulteert in een dynamisch spel van licht en kleur. Terwijl de toeschouwer rond het kunstwerk beweegt, veranderen tinten en schakeringen voortdurend, alsof het werk zelf pulseert met energie. Van diepe blauwtinten tot vurige roden en gouden highlights, elk object biedt een onvergetelijke visuele beleving.

Dichroïsche glassculpturen zijn perfect voor verzamelaars die op zoek zijn naar iets werkelijk unieks – een combinatie van modern design, technologische verfijning en tijdloze schoonheid. Elk object is een adembenemend statement van luxe, perfect voor bijzondere interieurs waar kunst en innovatie samenkomen.

Ruud Groeneveld (Rotterdam 1973 - )

Sapphire Dressoir


Dichroïsche glassculpturen en -objecten zijn meer dan kunstwerken; ze zijn een spectaculaire combinatie van esthetiek en innovatie

Contact

Contour Gallery

www.contour.gallery/